Lute presents Sonny’s Inc. aan de Amstel

Bourgondisch publiek geniet van muziek en parade van gerechtjes

Op zondagmiddag 23 november 2014 speelde Sonny’s Inc. in het schitterende restaurant van Masterchef Peter Lute in Amstelveen. Het restaurant ligt fraai gelegen langs de Amstel.

Onder de noemer Lute presents Sonny’s Inc. Live aan de Amstel trapte Sonny’s Inc. om 16.30 uur af. Het was een geweldig optreden met een zeer enthousiast publiek, het was ook een weerzien van oude bekenden en ex-opdrachtgevers van Sonny’s Inc.

Gedurende het optreden kregen de gasten een parade van diverse gerechtjes van Peter Lute voorgeschoteld, de gasten genoten van de Bourgondische middag die Sonny’s Inc. met Lute had georganiseerd. We mogen spreken van een regelrecht succes en we zijn vastbesloten om het concert te laten terugkeren, dus houd onze agenda of Facebookpagina in de gaten.

Schermafbeelding 2014-10-08 om 17.00.22

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG