Lekker Laren en Sonny’s Inc. Live in Laren

Laren geniet!

De afgelopen 4 dagen, van 22 t/m 25 augustus jl., beleefde de regio Gooi & Omstreken de eerste editie van culinair festival Lekker Laren.Van poffertjes tot kaviaar, van ‘Sonny’s Inc. live in concert’ tot klassiek orkest de Vegas Strings. Het werd een onvergetelijk feest dat waard is tot traditie verheven te worden.

Wat 8 jaar geleden begon met een gratis toegankelijk concert van Sonny’s Inc. is via een omweg van de Brink in Laren uitgegroeid tot een sfeervol, professioneel georganiseerd culinair festival met internationale allure. Het concert maakt een wezenlijk onderdeel van het festival uit. “Met een indrukwekkende en wervelende show zette de Larense entertainmentband Sonny’s Inc. Plein 1945 weer compleet op z’n kop!” schreef de media.

Lekker Laren en concert Sonnys Inc.

Sonny's Inc en Lekker LarenRond de 20.000 smulpapen bezochten gedurende de vier dagen het sfeervol ingerichte kermisterrein. 22 prachtig ingerichte restaurants en stands, een 7 meter hoge reuze parasol met een doorsnee van 30 meter, een immens hoofdpodium en het prachtige VIP deck bepaalden het centrale beeld van Lekker Laren. Het terrein werd met volwassen bomen en planten extra in het groen gezet. 21 bands, artiesten e/o acts gaven in meer of mindere mate muzikale invulling aan het festival.

Totaal 300 festivalmedewerkers waren tijdens het festival verantwoordelijk voor o.a. de kassa’s, de bars, spoelkeukens , voorraden, beveiliging en de technische faciliteiten.In het Kloosterman kooktheater konden bezoekers masterclasses volgen van bekende regionale sterrenkoks

Op zaterdag beleefden Iris en Edwin, als winnaars van ‘Het Glamourhuwelijk van het Gooi’, samen met familie en vrienden de dag van hun leven… Het was ook heel bijzonder om tijdens de ceremonie in de middag voor het bruidspaar te zingen, ook tijdens het concert van Sonny’s Inc. werd het huwelijkspaar in het zonnetje. gezet. Kinderen konden terecht bij de Kids Club.

Het zijn slechts enkele van de vele hoogtepunten die Lekker Laren rijk was.Vlak voor de officiële afsluiting met 500 ballonnen voor ‘Make-A-Wish’ en de MCC drum- en showband werd aan Librije’s ‘Food on Tour’ de wisseltrophy voor ‘het best verkochte hapje’ uitgereikt.

We hebben genoten van de blijdschap,van de restaurateurs, de artiesten en musici, de geweldige dansers “Dynamic Dance Lab” tijdens ons concert, de enthousiaste fotografen, al het technisch personeel van het geluid en licht, de sponsoren…etc.

De mailtjes, smsjes en berichten die we hebben mogen ontvangen zijn hartverwarmend, het doet je goed dat we een dergelijk event hebben mogen produceren en dat we duizenden mensen hebben bereikt, het concept Sonny’s Inc. Live in Laren met Lekker Laren smaakt naar meer.

We gaan ons beraden en hopen volgend jaar met weer een verrassend event voor de dag te komen.

Kijk ook eens voor de aardigheid op de wenste www.lekkerlaren.nl

 

Lekker Laren heeft onze harten veroverd!

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG