Bruidspaar Nik en Sam Ekema/ Westrate

Sprookjeshuwelijk met Sonny’s Inc.

Op 10 augustus 2013 speelde Sonny’s Inc. na een lange vakantie op een spectaculair huwelijksfeest in Belgie, wij speelden voor het bruidspaar Nik en Sam Ekema/ Westrate

Huwelijk EkemaAan het ouderlijk huis in de prachtige tuin was een prachtige dome gebouwd met schitterend licht, rondom waren allerlei lounge hoeken geplaatst met spraakmakende decoratie.

Het begon al in de middag, ik verzorgde de ceremonie met Sonny’s Inc. pianist: “Sander Tournier”. De binnenkomst van het bruidspaar was ook magisch, de bruid met haar mooie rode bruidsjurk en haar man in een prachtig wit pak, het was een mooi plaatje. Alle gasten waren in het wit gekleed.

Daarna was er een culinair hoogstaand walking dinner, rond 21.30 trapten we af met Sonny’s inc. en werd het een grote party, iedereen danste en had plezier, we speelden met een pauze tot 01.00 uur en daarna knalde onze vj/dj Vince erin met een uur durende afterparty. Geweldig wat een feest was het!

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG