Landgoed Schaluinen

Bruiloft in Landgoed Schaluinen

Op 03 december 2010 speelde Sonny’s Inc. op het huwelijksfeest van Nico en Jose.

In de middag mocht ik tevens de ceremonie opluisteren met songs die door het aimabele bruidspaar zelf waren uitgekozen. In een pittoresk kapelletje in Baarle Nassau werd de ceremonie gehouden. Prachtige woorden werden er gesproken door de pastoor afgewisseld met songs begeleid door pianist Jan Peter Sträter.

Vooral het nummer “Zij” van Marco Borsato emotioneerde hevig. Na de huwelijksvoltrekking gingen wij richting feestlocatie “Landgoed Schalluinen” waar onze technici reeds aan het opbouwen waren voor het bruiloftsfeest op de avond.

Ook het avondfeest was een groot succes, hilarisch was het moment dat “Sinterklaas” binnenkwam, het was de goede vriend van het bruidspaar die toch kans had gezien om “incognito” op het feest aanwezig te zijn.

Er werd op de avond flink gedanst en genoten van de muziek. Een bijzonder moment op de avond was de vertolking van het lied “My way” door de bruid, Nico smolt! Wij wensen Nico en Jose nog vele jaren geluk en gezondheid toe.

Audio-alert2

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG