Fondel feest op hoog niveau

Feest met Sonny’s Inc. in Euromast

Berget Lewis met Sonnysinc in EuromastOp 11 december 2010 speelde Sonny’s Inc. op het eindejaarsfeest van het leuke bedrijf Fondel.

Het feest werd gehouden in het restaurant en brasserie gedeelte van de Euromast te Rotterdam, wat een adembenemende locatie.

De band stond opgesteld voor de raampartijen van de Euromast, overal waar je keek zag je de prachtige lichten fonkelen van Rotterdam, werkelijk een schitterend panorama, het was feesten op 100 meter hoogte.

De hele avond genoten de gasten van onze muziek en er werd geswingd ook hadden we onze special guest and friend: Berget Lewis die weer de sterren van de hemel zong.

Ik introduceerde Berget met het lied: “One” een heerlijk duet, origineel gezongen door Mary J. Blige en Bono van U2. Het is een heerlijk lied om met Berget te zingen en haar vocale kracht is fenomenaal.

Als act was er de breakdancegroep “Ill Skill Squad” deze groep zorgde voor spectaculaire momenten.

De avond vorderde en wij continueerden ons muzikaal programma, doordat de dansers tot het eind van het feest bleven en kennelijk zeer genoten van onze grooves en muziek werd het een dansfestijn van jewelste.

Op de “Michael Jackson medley” die we speelden werden de meest fantastische dansen uitgevoerd die zorgden voor de nodige oehs en aaaahs van het publiek. We eindigen de avond met een jamsession van James Brown repertoire en de avond was compleet. It was a night to remember.

Audio-alert2

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG