Koningsdag met Sonny’s Inc. in Eemnes druk bezocht

Swingende middag met kersvers geluid

Wat hebben  we ongelooflijk genoten van het feest op Koningsdag. Wij speelden op het buitenpodium voor het Het Oude Raadhuis in Eemnes. Wat een geweldig feest was het, we borduurden voort op op het concert dat vorig jaar in Eemnes begon.

Het was dit jaar mede door het succes van vorig jaar nog drukker, in groten getale mochten wij de partygangers van Eemnes en andere gemeenten verwelkomen. Het mooie weer (gelukkig bleef het droog) droeg bij aan de happy feeling die je kon voelen er scheen zowaar even een zonnetje.

Het waren de ingrediënten die garant stonden voor een heerlijke swingende middag in Eemnes met kersvers geluid en licht van Audivio. Klaarblijkelijk had iedereen gehoor gegeven aan ons verzoek om de dancing shoes mee te nemen want wat was het een dansfestijn. De traditie Sonny’s Inc. bij Het Oude Raadhuis in Eemnes is inmiddels ingezet…… tot volgend jaar Eemnes!

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG