Hallo! Foodtruck festival

Fantastisch avondconcert met top geluid!

Op donderdag 10 mei 2018 speelde Sonny’s Inc. op het JUMBO Hallo! Foodtruckfestival  in de Pekingtuin te Baarn. De Pekingtuin werd omgetoverd tot een sfeervol festivalterrein, waar vanaf 14.00 uur jong en oud kon genieten van een dag vol vertier.

Lekker eten, spetterende optredens en leuke activiteiten. Het was evenals vorig jaar druk bezocht, ruim 2000 mensen genoten intens van het goed opgezette festival. Het team van Dutch 7 verrichtte vakkundig organisatiewerk alles zag er mooi en feestelijk uit, overal waren lekkere hapjes en drankjes verkrijgbaar.

Het avondconcert was in een woord super, wij speelden vanaf 20.00 uur ruim drie uur met een kleine pauze, de feestgangers van Baarn en omstreken gingen volledig los. De complimenten die wij mochten ontvangen over het geluid en licht waren ook geweldig. Hulde aan onze sound engineer Tim Langendorff, licht engineer Dennis Horst en Audivio onze nieuwe partner in geluid en licht.

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG