Koningsdag Eemnes

Dansen, zingen en feesten bij Het Oude Raadhuis.

Wat een gave Koningsdag weer! Inmiddels ontstaat er een mooie traditie; Sonny’s Inc. live in Eemnes! Op een open podium vóór het prachtige Oude Raadhuis in Eemnes (waar je overigens ook fantastisch kan eten!) mochten wij wederom een grote menigte laten feesten ter ere van de verjaardag van onze Koning. Ondanks het weer was de grote opkomst overweldigend en de uitzinnigheid van het publiek hartverwarmend! Partygangers van alle leeftijden, uit het Gooi en ver daarbuiten kwamen dansen, zingen en feesten. Wat een saamhorigheid! Dank aan het Oude Raadhuis voor de opdracht en het publiek voor de memorabele dag!

Of je nu zin hebt in een klein hapje, heerlijke lunch, of uitgebreid diner, bij “Het oude Raadhuis” staan zij voor je klaar. Zij adviseren altijd om een tafel te reserveren, ook doordeweeks.

WAKKERENDIJK 30
3755 DC EEMNES
035 – 631 52 72
INFO@HETOUDERAADHUISEEMNES.NL

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG