Nieuw Sonny’s Inc. Lovely Day

Weer een Lovely Day!

Zoals jullie weten vinden wij het heerlijk om muziek van onszelf maar ook van anderen te spelen maar dan in een eigen jasje. Zoals Telegraaf journalist René Steenhorst ooit eens over Sonny’s Inc. schreef. De uitdaging is, “om iets van jezelf te stoppen in ‘klassiekers’ uit de wereld-audiotheek, er je eigen creativiteit op los te laten en iets van deze tijd te maken. Er is geen componist die een onwrikbaar slot op zijn werk heeft. Op onze bucketlist stond het liedje en mijn all-time favourite song “Lovely day”, wij zijn blij met het resultaat.

Huig Ouwehand, bassist van Sonny’s Inc. is verantwoordelijk voor de gehele productie zowel muziek als video. Op de video zie je diverse impressies op een zonnige dag in Amsterdam en uiteindelijk sluiten we het feestje af in Eemnes op Koningsdag.

We hebben genoten van de mensen die spontaan figureerden in de video, iedereen hartlijk dank daarvoor!

Onze versie Lovely Day is op Spotify en Youtube te beluisteren. De song kan tevens op iTunes gedownload worden.

Wij wensen jullie nog vele zonnige luistermomenten.

 

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG