Kerstfeest Warmteservice

Thema “Goud” voor Warmteservice

Zaterdag 07 december speelden wij op het Kerstfeest van Warmteservice. Het was een weerzien van bekende gezichten. Wij mochten in het verleden meerdere events opluisteren voor dit mooie bedrijf en inmiddels zijn we er trots op bekend te staan als de “huisband van Warmteservice”. Het feest werd weer gevierd in het prachtige Hotel van Oranje te Noordwijk. De zaal was prachtig gedecoreerd en het thema “Goud” kwam volledig tot uiting!
Tijdens het diner klonken er Jazzy en Crooner tunes van Sonny’s Inc. en later op de avond gingen wij los met uptempo repertoire. De avond werd verder opgeluisterd door artiesten als: Maan, Ruth Jacott, Yes-R, Mike Peterson en Yves Berendse. De organisatie was wederom strak en top geregisseerd door Rocket Events waarvoor nogmaals onze dank! Wij hebben weer genoten, wat een warmte……..

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG