Sonny’s Inc. op YAMAHA Event

Sonny’s Inc. op YAMAHA instrumenten

Op 11 december speelde Sonny’s Inc. op het eindejaar event van het prachtige bedrijf YAMAHA.
Het event werd gehouden in het beregezellige Claus Event Center te Hooddorp. Een spraakmakende locatie die voor ons wel bekend is omdat we hier in het verleden vele malen mochten spelen. Het voelde weer als vanouds! Na het officiele gedeelte waarbij onze pianist Sander Tournier zijn prachtige pianospel ten gehore mocht brengen, brak het feest los voor de medewerkers en genodigden. Er werd veel gedanst en plezier gemaakt op de dansvloer.

Uniek aan dit event was dat wij allen op, hoe kan het ook anders, Yamaha instrumenten speelden. Nu komen onze keys en pianogeluiden ook bij Yamaha vandaan, het was toch sowieso een feest om nu een totale Yamaha sound te kunnen produceren. We spraken over een toekomstige samenwerking dus wie weet! Wat ons betreft was de avond zeer geslaagd en gezien de mooie mail die we de dag erna mochten ontvangen kunnen we ervanuit gaan dat het wederzijds was. Yamaha en Sander bedankt!

Pic by: @lvfphotography

 

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG