Schitterende Kerst in The Harbour Club Amsterdam Oost

The Harbour Club the place to be met Kerst!

Kerstavond en 2e kerstdag speelden wij traditie getrouw in de prachtig in Kerstsferen gedecoreerde Harbour Club te Amsterdam Oost. Beide data waren volledig uitverkocht. De gasten genoten intens van het rijke diner dat geserveerd werd. Tijdens het diner bracht Sonny’s Inc. vele klassieke crooner songs en Christmas Carrols afgewisseld met easy listening jazzy tunes. Later op de avond werd het ultieme partyrepertoire gespeeld en genoten de uitgedoste gasten van de show van Sonny’s Inc. Er werd gefeest en gedanst alsof het een lust was.

Wij danken The Harbour Club voor de werkelijk uitstekende service en culinaire verzorging van de band. Wij waren het er unaniem over eens dat de geserveerde gerechten van Chefkok Melchor Soto en zijn team van buitengewone orde waren. Het was in alle opzichten een schitterende kerst. Wij kijken reikhalzend uit naar 2020 voor de nieuwe dinnershows van Sonny’s Inc. in deze toplocatie. Houd de agenda in de gaten want hier moet je bij zijn!

Sonnys Inc. Dinner concerts The Harbour Club

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG