Feestavond Winter Village Laren

Sociale cohesie op de ijsbaan, swingend Laren op zijn best!

Op zaterdag 04 januari speelde Sonny’s Inc. in Laren op de mooiste en meest sfeervolle ijsbaan van Nederland: Winter Village Laren.
Zoals de traditie het wil wordt zes weken lang ijspret gevierd met een gratis eindfeest voor jong en oud.

Het was druk, intens gezellig en zo heerlijk om zoveel bekende mensen te zien op de Brink. Het was voor de band weer een echte thuiswedstrijd op de o zo begeerde karakteristieke Brink met zijn feeërieke bomen.

Het was swingen en feesten in een uiterst gemoedelijke sfeer in Laren met Sonny’s Inc. weer op de Brink! Dank gaat uit naar Rutger van Uden uitbater en initiatiefnemer van Winter Village, hij was in zijn nopjes…… Na alle felicitaties, complimenten en euforie over de avond zei de sympathieke initiatiefnemer; “dit is sociale cohesie en Laren op zijn best” Wat een topavond!
Het eerstvolgende concert van Sonny’s Inc. in Laren zal zijn op 16 mei in het Singer Theater met aansluitend een leuke afterparty met DJ. Bestel je tickets via deze LINK en zorg dat je erbij bent, de kaarten gaan hard!

 

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG