Huwelijksfeest Versailles

Wat een mooi avontuur was het in Versailles.

Woensdag 20 juli 2022 vertrok Sonny’s Inc. met de Thalys naar Parijs om een fantastisch optreden te doen in Versailles in het statige Waldorf  Astoria Hotel. Wij speelden op het huwelijksfeest van André en Olga Snippe. Fantastisch werden wij ontvangen en wij waren direct onder de indruk van de ambiance.

Het was genieten, aansluitend was er een diner en het samenzijn met de Sonny’s Inc. club gaf een goede teamspirit.

De volgende morgen 21 juli was de magische dag en werd alles vroeg voorbereid door onze technici want in de middag vond de ceremonie in de tuin plaats. Het stond er allemaal feeëriek bij.

De ceremonie verliep perfect met veel emotie. De Babs die ondersteund door onze pianist sprak was indrukwekkend.

Kippenvel moment

Het verhaal werd tevens ondersteund door een aantal liedjes. Zo was de entree van de bruid Olga groots op het mooie lied van Gregory Porter: “If love is overrated” Het zorgde echt voor een kippenvel moment.

Na de ceremonie werden de gasten op het mooie terras met uitzicht op de hoteltuinen ontvangen voor de bruidstaart en Champagne. Magisch was het.

Inmiddels werd de soundcheck gehouden voor het avondfeest en daarna werd een heerlijk diner geserveerd voor de band. Na het diner gingen wij naar de kamers om ons om te kleden en onze smokings aan te doen.

Er was grote hilariteit en een zeer memorabel moment ontstond toen onze baritonsaxofonist vertelde dat hij twee linkerschoenen had meegenomen. Wij kwamen niet meer bij van het lachen.

Historische zaal

Het feest werd gehouden in de historische zaal van Het Waldorf Astoria.  Het Verdrag van Versailles dat een ondertekend vredesverdrag is tussen Duitsland en de geallieerden na de Eerste Wereldoorlog werd op 28 juni 1919 in deze zaal getekend. Hoe bijzonder was het allemaal.

De avond werd mede gepresenteerd door Humberto Tan die door de Sonny’s Inc. groots werd onthaald met het prachtige intro van de song “In the Stone” van Earth, Wind and Fire. De toon was direct gezet.

Humberto feliciteerde het bruidspaar en heette iedereen van harte welkom.

Het bruidspaar opende de feestavond op het lied: (onlangs door Sonny’s Inc. opnieuw uitgebracht) “Dancing Easy”

Croonersongs en party

Daarna volgde een uitgebreide Croonerset met Yannick Bovy en Peter Douglas. Deze twee heren vormen met Sonny een special act onder de noemer: “The Crooners  We openden met “ Come Fly with me” en iedereen genoot.

Yannick nam de honneurs van crooner Johnny Rosenberg waar en deed een fantastisch optreden met zijn Bublé sound.

Daarna volgden nog twee dikke feestsets met heerlijke dansmuziek en het feest was compleet.

Op verzoek sloten we met een volle dansvloer af met”  “We Are family” dit met een zeer lange opzwepende solo van saxofonist Felipe Castro.

De avond eindige in de bar op uitnodiging van het bruidspaar. Tot in de late uurtjes werd er nog gefeest…. De volgende morgen was het nog rennen op de Gare du Nord want door de grote drukte in de stad mistten we bijna onze trein.

Het was weer een geweldig avontuur… André en Olga mede namens het Sonny’s Inc. Team. Heel veel geluk toegewenst wij vonden het geweldig dat we erbij waren.

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG