Huwelijksfeest van Marc en Marjanneke Brouwers

Marc en Marjanneke Brouwers

Op 19 mei speelde Sonny’s Inc. op het spectaculaire huwelijksfeest van Marc en Marjanneke Brouwers uit Oisterwijk. Het feest werd gehouden in Kasteel Heeswijk Dinther.

Voor deze speciale gelegenheid was er een tent aan het kasteel gebouwd waar het feest in eerste instantie werd gehouden. Al bij binnenkomst was het een fantastisch schouwspel want de tent was getransformeerd in een adembenemende ridderzaal met een prachtig podium voorzien van het meest geavanceerde bewegende licht.

Alleen al voor de bouw van de tent en de decoratie was een ploeg van wel 20 man sterk ruim één week druk doende geweest. Voor Sonny’s Inc. was er de opdracht om het feest spetterend te beginnen.

Wij openden met Brand New Day en de sfeer was gezet, zo gingen wij ruim een uur door om als grote verrassing Berget Lewis (friend van Sonny’s Inc.) aan te kondigen. Samen zongen wij “One”” van U2 ruim een half uur zong Berget Lewis onder begeleiding van Sonny’s Inc. allerlei grote hits van Chaka kahn en Beyonce, het was een daverend succes,

Het concert van Sonny’s Inc. zat erop en wij maakten plaats voor de band van Belle Perez, ook dit was weer een spectakel.

Na Belle was het Lee Towers die de zaal gek maakte en als klap op de letterlijke vuurpijl stonden aan het eind van de avond onder het geweld van een prachtige vuurwerkshow de drie baritons (Ernst Daniël Smid, Henk Poort en Marco Bakker) te zingen. Daarna was er een afterparty in het kasteel zelf waar een DJ de gasten stond op te wachten. Het was in één woord geweldig georganiseerd door Music Events, tot op de seconde was alles strak en goed geregeld.

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG