Beachclub Stranders

Colorful Innovations The Beach Edition

Colorful Innovations The Beach Edition, het relatie-event van Music Events. Music Events, het eventbureau van Dagmar Pijnappels en Frits Kuiper, hield op 22 en 23 mei voor haar relaties en klanten het relatie-event Colorful Innovation.

dagmar-musicevents

Het event werd gehouden in en op het terras van beachclub Stranders aan de Aquabest, een plas bij Best. Sonny’s Inc. gaf een uur durend optreden weg.

Overige artiesten die optraden waren, zangeres Do, cabaretier Richard Groenendijk, Frank – in person – Sinatra, Fabiën de Vries als presentatrice, Ronald Molendijk en Dennis van der Geest als dj’s, saxofonist Machiel met op het eind van de avond, tegen elf uur, vuurwerk.

Dagmar, wat loopt hier nou rond aan klanten?

We doen het samen met Alien Trick, en ook zij hebben een aantal relaties uitgenodigd, maar meer dan de helft van wat hier rondloopt zijn toch wel onze relaties. Onze klanten zijn naast mensen van bedrijven als Van Lanschot Bankiers, KPMG, Sportsworld Megastore, Hollandse Bankunie, Genius ook vermogende privépersonen waar we veel privéfeesten voor organiseren.

 

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG