Huwelijksfeest Jim en Maria Latham in Hooge Vuursche

Huwelijksfeest Jim en Maria Latham

Na een heerlijk zomervakantie speelde Sonny’s Inc. Op 01 augustus 2009  op een internationaal huwelijksfeest, internationaal omdat de gasten uit alle werelddelen vertegenwoordigt waren.

Het bonte gezelschap was bijeengekomen om getuigen te zijn van het fantastische huwelijksfeest van de Amerikaanse Jim Latham en zijn Spaanse vrouw Maria. Jim is hoofd van global sports marketing tennis & individual sports van Adidas.

De avond werd geëntertaind in het Spaans en Engels. Sonny’s Inc. viel bij de vele Spanjaarden ook goed in de smaak, zo speelden wij vele latin stukken en er werd flink gedanst. Later op de avond speelden wij onze danceclassics en modern dance repertoire, het was een superfeest dat gehouden werd in onze favoriete locatie “De Hooge Vuursche” en de band is na de zomerstop weer in topconditie !

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG