Ben en Tineke Vulpen 25-jarig jubileum

Swingfeest in Tienhoven

Op zaterdag 15 augustus speelde Sonny’s inc. in Tienhoven op het 25-jarig jubileum van een leuk boeren ondernemers stel, “Ben en Tineke Vulpen”.

Het feest werd gehouden op de eigen boerderij en voor de gelegenheid was er een prachtige tent op de locatie geplaats die geweldig gedecoreerd was. Het was een super feest waarin het werkelijk aan niets ontbrak. Er was zelfs een tropische cocktail bar waar de meest exotische drankjes werden geserveerd door “Tom Cruise”, de mojitos smaakten dan ook geweldig.

Voor Sonny’s inc. was de avond ook geweldig doordat de akoestiek fenomenaal was. De tent was namelijk volledig gedecoreerd met zwaar velours doek. Zo konden wij deze warme zomerse avond ook buitengewoon vlammen.

Na afloop van de feestavond kwam het bruidspaar ons feliciteren met het geweldige feest dat wij hadden neergezet. De bruidegom zelf een veehandelaar die vele relaties had uitgenodigd, complimenteerde ons met het feit dat iedereen op de dansvloer had gestaan en dat hij dat nooit verwacht had omdat volgens zijn zeggen boeren niet zo swingen. Na deze fantastische swingavond had hij toch een andere mening. “Cest le ton qui fait la musique” dachten wij ! met een zeer voldaan gevoel gingen wij huiswaarts.

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG