Grodan event in Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee

Grodan swingt met Sonny’s Inc.

Op woensdag 13 april 2011 speelde Sonny’s Inc. op de bijeenkomst en het feest van het internationale bedrijf Grodan.

Grodan is een dochteronderneming van de Rockwool Group, die in 1937 startte met de fabrieksmatige productie van steenwol in Hedehusene, Denemarken. Grodan is al veertig jaar wereldwijd marktleider als leverancier van een breed assortiment geïntegreerde substraatoplossingen voor professionele tuinders. De schone en stuurbare teeltoplossingen van Grodan bevorderen de productie van kwalitatief hoogwaardige groenten en planten. Grodan bedient klanten in meer dan veertig landen over de hele wereld.

Ruim 25 nationaliteiten waren op het feest vertegenwoordigd. de gasten werden rijkelijk gefêteerd met een fantastisch buffet. Het leuke feest werd gehouden in Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee. Er werd de hele avond geswingd en plezier gemaakt op de muziek van Sonny’s Inc. en DJ Rene. De organisator Mark Naber was zeer content over de avond

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG