congresdag van de VNSG (De Vereniging Nederlandstalige SAP gebruikers)

Groot swingfeest op afterparty VNSG 2011

Schermafbeelding 2013-12-06 om 20.25.47Op 14 april 2011 speelde Sonny’s Inc. op de afterparty van de eerste congresdag van de VNSG (De Vereniging Nederlandstalige SAP gebruikers)

De VNSG ondersteunt sinds 1988 Nederlandse en Vlaamse gebruikers van SAP-software. De vereniging heeft dertig focusgroepen, een eigen website, een magazine en diverse nieuwsbrieven. Ook worden themadagen, bijeenkomsten en een jaarlijks congres georganiseerd. Wereldwijd is de VNSG de oudste SAP-gebruikersvereniging. Met negenhonderd aangesloten organisaties heeft de VNSG procentueel het grootste aantal leden ter wereld.

Onder de noemer VNSG Pre-Summer Festival kwamen ruim 1900 congres en feestgangers naar het groots opgezette event op het landgoed van Kasteel Nienoord in Leek.

Er was van alles te zien en te beleven, het leek wel een kleine parade. Sonny’s Inc. gaf een spetterend concert weg met de grote bezetting en met de ijzersterke blazerssectie bestaande uit David Rockefeller, Arjan Muusz, Joe Rivera en Peter Broekhuizen. het dak ging er werkelijk vanaf.

In rap tempo switchten wij van Latin naar Disco en van rock tot dance. De zaal stond op z’n kop en wij vlamden. De complimenten die wij na ons concert mochten ontvangen van de organisatie waren hartverwarmend. In het verleden mochten wij reeds één van de evenementen van de VNSG opluisteren, dat werd toen gehouden in Maastricht ook aan dat optreden hebben wij nog mooie herinneringen. Hulde gaat uit naar Marc van Laere producties die weer een knap staaltje organisatie liet zien en een vakkundig oog heeft voor entertainment.

Audio-alert2

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG