Grand Theatre van Breda

Rioned feest in Grand Theatre

Op 24 september 2011 speelde Sonny’s Inc. in het Grand Theatre van Breda , wij speelden op 55-jarig jubileum van Rioned.

Wij waren als evenementenband zeer benieuwd naar de locatie en zoals terecht vermeld op de website is Het Grand Theatre in vele opzichten hét juweel van Breda.Wat deze evenementenlocatie zo bijzonder maakt, is de culturele functie en het opvallende in- en exterieur.

Euwig zonde van deze locatie echter is de slechte akoestiek en het feit dat de locatie een limiter heeft omdat er niet veel decibels geproduceerd mogen worden, het is dus voor een grote band of orkest met versterking onmogelijk om een goed geluid neer te zetten.

Met dit gegeven zijn we de avond in gegaan en zijn we toch in staat geweest om de avond swingend te doen welslagen. Hulde aan onze technicus Mike Smit. De gasten van Rioned genoten van een perfect georganiseerde avond van Marquis evenementen.

Audio-alert2

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG