Event Leidens ontzet met Sonny’s Inc.

Gigantisch feest op het Festival Plaza te Leiden

Leidens ontzet met Sonnys Inc op Garenmarkt 1  Op 01 oktober 2011 speelde Sonny’s Inc. op het mega event Leidens ontzet. Op het Festivalplaza aan de Garenmarkt stond het podium waar ruim 4000 duizend feestgangers onder een immense paraplu klaar stonden om te genieten van ons concert.

De avond was een groot succes ook Anita Meijer gaf een spetterende half uur durende show weg. Lesly Williams zette later in het programma weer een ongeëvenaarde Andre Hazes act neer.

De sfeer was geweldig, ze kunnen echt een “feestje” bouwen in Leiden. Voldaan gingen wij huiswaarts en het publiek scandeerde ; “We want more… we want more ”

Speciale dank gaat uit naar Metropole orkest drummer Arno van Nieuwenhuizen die fantastisch inviel voor onze drummer Ramon Braumuller. Ramon geniet even van een lekker weekje vakantie in Turkije.

Audio-alert2

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG