Gouden Loeki

Ramon Braumuller genomineerd voor Gouden Loeki

Zoals jullie waarschijnlijk allemaal wel weten is onze zomersingle “Dueña de mi corazón”, gecomponeerd door onze drummer Ramon Braumuller, te horen in de TV-commercial voor de Suzuki Alto.

Nu is het zo dat Ramon ook de muziek heeft gecomponeerd voor de nieuwste TV-commercial van Suzuki voor de Swift. En deze commercial genaamd “Rubenville” is genomineerd voor een Gouden Loeki!

De Gouden Loeki is een Nederlandse televisieprijs voor de beste reclamecommercial. De prijs wordt sinds 1995 jaarlijks uitgereikt door de STER. De naam verwijst naar Loeki de Leeuw.De Gouden Loeki verkiezing is de publieksprijs voor de beste, leukste of origineelste commercial van het jaar. Het Nederlandse publiek kan zelf stemmen via website en/of telefoon.

De 5 commercials met de meeste stemmen gaan door naar de finale. Wij zijn natuurlijk hartstikke trots op Ramon. Ik wil jullie vragen om mee te helpen om deze commercial in de finale te krijgen door te stemmen op de website van de ster

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG