Golfsociët de Lage Vuursche

Arthur Reddering wordt 70 jaar

Op zondag 05 juli speelde Sonny’s Inc op het verjaardagsfeest van Arthur Rederring.

Arthur RedderingArthur werd 70 jaar en had Sonny’s Inc. uitgenodigd om er een swingende partij van te maken. Een groot gedeelte van het jaar woont Arthur met zijn vrouw in het zonnige Spanje. Het thema was dan ook “Spanje” en alle gasten hadden zichtbaar iets van Spanje in de kleding laten uitkomen.

Grote hilariteit was er toen Sinterklaas binnenkwam .Het gezellige feest werd gehouden in de prachtig gelegen golfsociët de Lage Vuursche. De avond was zeer gezellig en we speelden natuurlijk veel Spaanse en latino songs die bij deze avond pastten Het was het laatste optreden van het seizoen en we gaan even genieten van een aantal weken vakantie. Op 01 augustus 2009 staat ons eerste optreden weer gepland, uiteraard zijn wij voor boekingen en informatie bereikbaar.

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG