Goois Midsummer Festival

Superparty in Mariënburg

Op zaterdag 24 juni speelde Sonny’s Inc. op het Goois Midsummer Festival dat voor de tweede maal georganiseerd werd door Lions Club Gooise Meren en Lions Club Gooiland. Het festival vond plaats in de prachtige kloostertuin van Mariënburg in Bussum.

Het festival wordt gesponsord door vele ondernemers. Tot 18.00 uur was er gratis entree; van 18.00 uur kostte de toegang € 5,-. De opbrengst van het complete Goois Midsummer Festival gaat zoals altijd naar goede doelen. Dit jaar zijn dat de Stichting Ambulance wens, Mozarthof in Hilversum, Stichting Hellabeem en Vaarkracht.

Om 19. 00 trapte Sonny’s Inc. af en namen we de bezoekers mee op muzikaal avontuur. Drie uur lang met een kleine pauze konden de gasten genieten van de Sonny’s Inc. show. Het werd een superparty… Bussum we’ll be back!

 

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG