Feest in Iceworld met Sonny’s Inc. in samenwerking met Noname events

Wim Hoeks in het zonnetje gezet

Op zaterdagavond 01 juli speelde Sonny’s Inc. op het privéfeest van Wim Hoeks. Het feest werd gehouden in Soest in het bedrijfspand van Iceworld dat bijzonder mooi gedecoreerd was door Noname events. Ruim 400 gasten waren aanwezig om te genieten van een uitgebreid diner en een show van Sonny’s Inc.

Wim werd goed in het zonnetje gezet, na het diner werden de gasten opgehaald door onze saxofonist die alvast het intro speelde van (Your loves keeps lifting me) Higher and Higher van Jackie Wilson. Toen de gasten bij het podium stonden brak het feest los, op het liedje “Higher and Higher” was een choreografie gemaakt door de familie, de gasten waren super enthousiast en de toon was direct gezet. Het was een bijzonder mooie avond in Soest en wederom een zeer vruchtbare samenwerking met Noname events die zorgde voor een strakke organisatie.

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG