Feest personeelsleden Prinses Máxima Centrum

Feest in festivalsferen

Op vrijdag 08 juni 2018  speelde Sonny’s Inc. voor het Prinses Máxima Centrum, het centrum dat op 05 juni door Koningin Máxima samen met patiënten geopend is.
In het centrum is alle zorg en onderzoek voor kinderen met kanker geconcentreerd. Het gebouw kent speciale voorzieningen voor kinderen en ouders, zoals ouder-kind kamers waar ouders en kinderen dag en nacht dicht bij elkaar kunnen zijn en tegelijkertijd beiden beschikken over een eigen ruimte met voorzieningen. Sinds 2014 verleent het Prinses Máxima Centrum zorg aan kinderen met bepaalde vormen van kanker en sinds 2016 voert het centrum eigen onderzoek uit.

Het harde werken van alle personeelsleden werd beloond met een feest in Central Studio’s te Utrecht met Sonny’s Inc. XXL, de showdancers van Monira Mcintosch en een prachtige ledwall van onze VJ Geert die de show ondersteunde met spraakmakende beelden.

Wat een geweldig feest was het ook dit feest was geheel in festivalsferen met overal foodtrucks, leuke zitjes en mooie verlichting. Hutten Catering was verantwoordelijk voor de  heerlijke hapjes die geserveerd werden.

Sonny’s Inc. gaf een twee uur durend concert. Het feest stond zeer toepasselijk in het teken van “Brand New Day”. Wij knalden dan ook met Brand New Day  binnen en de toon was direct gezet voor de hele avond. Het was swingen en meezingen de hele avond. Bij het lied “Leef” stond de zaal op zijn kop en de band had vleugels.

Na Sonny’s Inc nam DJ Roog en MC het over…….. wat een klapper van een feest was het, de felicitaties achteraf waren niet van de lucht.

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG