10e editie van het Cure for Cancer Gala 2018

Fiësta Latina met Sonny’s Inc. en Alma Nieto in Huis ter Duin

Afgelopen zaterdag mochten wij als “huisband” op de 10e editie van het Cure for Cancer Gala in Huis ter Duin spelen.  Een optreden waar wij altijd zeer naar uitkijken omdat we daar mogen spelen met Sonny’s Inc. Big Band. Een aanvulling met maar liefst 6 blazers waaronder de stersaxofonist Nigel Hitchcock die de wereld rond getourd heeft met artiesten als George Michael, David Bowie en Mark Knopfler. Eén set stond in het teken van de Miami sound machine van Gloria Estefan. Niemand minder dan de sympatieke zangeres Alma Nieto verzorgde een gastoptreden. Uiteraard mocht een flamenco gitarist, Artúro Ramon niet ontbreken!
 
Dit feestelijke jubileum werd gepresenteerd door Jack van Gelder en georganiseerd door The Agency. Er werd een geweldig bedrag van maar liefst € 737.750,00 opgehaald. 
We hebben genoten! 
Onder: Sit down dinner tijdens Cure for Cancer Gala met crooner songs van Frank Sinatra, Michael Bublé één van de usp’s van Sonny’s Inc.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voorzitter Prof. Dr. Jean de la Rosette ontvangt een  geweldig bedrag van maar liefst € 737.750,00 voor Cure for Cancer!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG