Feest in Hangaar 2 met tropisch thema

Hangaar 2 spectaculair gedecoreerd

Op zaterdag 05 oktober speelde Sonny’s Inc. bigband inclusief Flamenco gitarist Artúro Ramon op een gigantisch bedrijfsfeest. Het feest had als thema tropical. WIj maken wat mee maar zoals deze locatie was ingericht en aangekleed was zo onvoorstelbaar mooi. Tot in de kleinste details was het uitgewerkt. Je waande je echt op een tropisch eiland met rondom levensgrote geprinte doeken met beelden van het strand en de zee. Door het spectaculaire licht gaf dit een enorme 3d beleving. Ook de barretjes en uitgifte punten met heerlijk drankjes en cocktails waren volledig gedecoreerd in bamboe. Verder de spectaculaire ledwalls, de palmbomen, het was in één woord top. 

Het bijzondere aan de het event was dat de klant gevraagd had naar de top entertainmentbands van Nederland. Zo kwam men bij Sonny’s Inc. en Beethoven uit  met ieder zijn eigen met ieder zijn eigen USP’s
Wij startten de avond met heerlijke crooner muziek met een latin touch, klassiekers als Sway, Cuando cuando, Save the last Dance, een uitgebreide sambamedley en nog veel meer maar alles nog op een rustig niveau.Daarna volgende een presentatie in een andere zaal waardoor wij de gelegenheid hadden onze kleding te verwisselen.

Na de presentatie mochten wij de gasten nog 1,5 uur entertainen met partymuziek voorzien van een tropical touch.  Na deze set nam DJ Gerard Ekdom het van ons over en genoten wij nog even na! De avond werd afgesloten met een concert van Beethoven met vele dance en rocktunes. Wat een avond daar in Katwijk!

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG