Spektakel in Spakenburg met Heinen & Hopman op de OCEAANDIVA Futura

Big party en vuurwerk op het water!

Het mooie weekend werd geopend met een fantastisch optreden voor het Bunschoten-Spakenburgse bedrijf Heinen & Hopman Engineering. Heinen & Hopman is een bedrijf dat wereldwijd schepen voorziet van airconditioning, ventilatie, centrale verwarming, koeling en mechanische ventilatie.
De personeelsleden (450 pax) inclusief partner werden gefêteerd op een schitterend feest op het partyschip de Ocean Diva Futura die idyllisch aangemeerd lag in de haven van Spakenburg. Het thema was 70’s en iedereen had heel erg zijn/haar best gedaan om daar gehoor aan te geven! De mooiste outfits kwamen voorbij.

De gasten genoten van een mooi diner en het schip koos al gauw het ruime sop voor een prachtige rondvaart. Tijdens het varen speelde Sonny’s Inc. afgewisseld met DJ Eno-C de sterren van de hemel met natuurlijk zoals het thema wilde: 70’s muziek (een van onze favorieten).

Het dak ging er werkelijk vanaf zo enthousiast waren de gasten, ook op de de dansvloer was het groot feest. Rond de klok van 22.00 uur was er een spectaculaire vuurwerkshow op het water wat vele aaaahs en ooooehs opleverde

Na de vuurwerkshow knalde Sonny’s Inc. muzikaal met de dancesets, welke voor nog meer spektakel zorgde. Wij danken Ocean Diva voor de opdracht de geweldige verzorging en de perfecte organisatie. Willen jullie ook een feestje op het water in een unieke ambiance in clubsfeer dan is De Ocean Diva een echte aanrader.

OCENDIVA
Tt. Vasumweg 156, 1033 SH Amsterdam
Telefoon: 020 622 7766

OCEANDIVA-2

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG