Feest in de Arena voor De Vries scheepsbouw

De Koninklijke De Vries Scheepsbouw

 

Op 08 november 2008 speelde Sonny’s Inc. op het megafeest van De Koninklijke De Vries Scheepsbouw.

De Vries Scheepsbouw is gevestigd in Aalsmeer en bouwt zeegaande, custom built motorjachten onder de naam “Feadship”. Feadship (First Export Asociation of Dutch Shipbuilders) is marktleider in dit segment.

Ruim 400 gasten waren naar de Arena te Amsterdam gekomen om te genieten van het feest. Vanuit het stadion mocht ik de gasten toespreken om te vertellen wat er allemaal ging gebeuren. De avond begon met een fantastische lasershow en een speech van de directeur de heer Tom de Vries. Daarna kwam Lesly Williams (naar mijn mening de beste imitator van Andre Hazes in Nederland) het lied: Bloed , Zweet en Tranen vertolken van Hazes.

De toon was gezet voor een bijzonder leuke avond. In de grote zaal van de Arena ging Lesly nog een half uur door met de mooiste liedjes van Andre.

Na het optreden van Lesly werd het podium overgenomen door Sonny’s Inc. om samen met de Angels en onze VJ Vince een spektakel neer te zetten en dat werd het .

De mensen swingden de pan uit. Aan het eind van de avond was de verrassing groot toen Berget Lewis met mij het nummer “One” zong . Berget gaf samen met Sonny’s Inc. nog een half uur durende show weg en de Arena stond op z’n kop. Het memorabele evenement was tot in de puntjes verzorgd door Event Republic.

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG