Amvest evenement in De Van Nelle fabriek

Swingfeest AMVEST

De Van Nelle fabriek, gebouwd tussen 1926 en 1930, wordt gezien als het meest toonaangevende gebouw uit de stroming ‘het Nieuwe Bouwen’.

Sinds 1983 is de fabriek dan ook een rijksmonument. In 2000, na het vertrek van het bedrijf Van Nelle, is het complex volledig herontwikkeld, zonder haar allure te verliezen.

Door de Europese Unie en Europa Nostra is de restauratie en het hergebruik van de Van Nelle Ontwerpfabriek in 2008 onderscheiden met de hoogste prijs voor Europees Cultureel Erfgoed projecten

Op vrijdag 14 november speelde Sonny’s Inc. In De Van Nelle fabriek te Rotterdam.

Wij speelden Voor Amvest. Amvest is een ontwikkelende belegger die investeert in woningen en woonkwaliteit. Eén keer per jaar wordt er een groot personeelsfeest gegeven op een speciale lokatie. Dit jaar was het swingen met Sonny’s Inc. Erg leuk dat twee personeelsleden Pauline en Wilma de band in de tweede set kwamen versterken, Pauline en Wilma zongen samen “Still a fiend of mine” van Incognito.

De reakties van Amvest waren overweldigend, het evenement was weer tot in de puntjes geregeld door Dechesne & Boertje. Wij Danken Pauline en Wilma voor de leuke reaktie in ons gastenboek.

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG