Event NS Spoorwegen met Sonny’s Inc.

Koninklijk feest NS Spoorwegen

Op donderdag 16 december 2011 speelde Sonny’s Inc. op het event van de NS. Het feest werd gehouden in Utrecht en stond in het teken van het Koninklijke.

Pianist toetsenman Sonnys IncZo waren er diverse Maxima’s, Willem Alexanders en andere koninklijke personages te bewonderen. De werknemers van de NS hadden zichtbaar hun best gedaan en het grootste gedeelte was dan ook koninklijk uitgedost. Sonny’s Inc. speelde met de grote bezetting en wij werden ondersteund door onze eigen VJ/DJ die voor prachtige plaatjes zorgde.

Op deze mooie avond hadden wij tevens een primeur want sinds kort mogen wij Edsilia Rombly en Rene Froger toevoegen aan ons “Friends” programma. Wij trapten af en eigenlijk was het direct feest, na een aantal songs gespeeld te hebben stond de zaal op z’n kop toen wij “I’ve got a feeling” en “Viva La Vida” speelden.

Na een kleine pauze introduceerden wij Edsilia Rombly en het topfeest ging door. Een half uur lang bracht Edsilia haar hits en andere swingende songs en het publiek genoot met volle teugen. Er werd afgesloten met “You’ve got a friend” en tot grote verrassing van de medewerkers van de NS introduceerde Edsilia, Rene Froger. Samen zongen zij You’ve got a friend uit. Rene bedankte Edsilia en vervolgde zijn optreden met Sonny’s Inc.

Rene Froger en Sonny’s Inc.

Na de song “Are you ready for loving me” wat ikzelf een heerlijk liedje vind, volgden de hits elkaar op dit tot groot genoegen van het voltallig NS medewerkers publiek die swingden en uit volle borst meezongen. Leuk was het ook dat Rene mij op het podium vroeg om samen zijn giga hit “Just say hello” te zingen. Het was één blije happening en de Sonny’s Inc. musici hadden vleugels, er werd top gespeeld en de beloning van de repetities was daar.

De opdrachtgever was zeer content over het optreden. Wij gingen naar de kleedkamers om met Rene, zijn Frogettes en de hele crew te genieten van een wel verdiend drankje, heerlijke Turkse pizza’s en broodjes. Wij complimenteren Martijn van Swinging voor het strak geregelde event en de uitstekende verzorging van de artiesten.

Audio-alert2

 

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG