Dordrechtse event het: “Lions Kerstgala”

Chique Dordrecht swingt tijdens “Lions Kerstgala”

Kunstmin met SonnysincOp 10 december 2011 speelde Sonny’s Inc. op het jaarlijks terugkerende Dordrechtse event het: “Lions Kerstgala”

Het Lions Kerstgala is een groots feest voor een goed doel maar ook een stijlvol feest, waar iedereen zich heerlijk te buiten gaat op de dansvloer, zo werd ons verteld.

Het feest vond plaats in de bekende Kunstmin in het centrum van Dordrecht. De avond begon met een geweldig concert van Alain Clark. Na het concert werden de gasten opgewacht door Sonny’s Inc. in de grote danszaal van het prachtige theater. Wij namen de feestgangers mee op muzikaal en swingend avontuur. De gasten swingden, zongen, joelden en gingen met recht uit de bol, de band had vleugels en in de zaal klonk het als een klok. het was fantastisch om te zien hoe het publiek genoot.

We namen afscheid met “I’m dreaming of a white Christmas” en wensden iedereen fijne feestdagen en gelukkig Nieuwjaar. Onze Dordse pianist en plaatselijke held Sander Tournier mocht vele felicitaties in ontvangst nemen.
Kunstmin met Sonnysinc  3 Kunstmin met Sonnysinc 2

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG