HOTEL VAN ORANJE

EVENEMENTENLOCATIE

De Hotels van Oranje en Beachclub O.  zijn dé exclusieve locatie voor uw feest! Kies uw favoriete zaal, interieur, licht de zaal uit met LED verlichting en boek swingend Sonny's Inc. zodat uw feest écht onvergetelijk wordt!

Meer dan 10 unieke locaties!

Met meer dan 10 unieke locaties voor grotere evenementen en feesten, en de trendy Beachclub O.,  bieden de Hotels van Oranje alle mogelijkheden voor uw creatieve feest- en diner concepten. Van een intiem diner tot een personeelsfeest met maximaal 2500 personen.

Een feest organiseren bij de Hotels van Oranje kenmerkt zich door de flexibele instelling van de medewerkers en de korte communicatielijnen met het event team, met als doel om snel te schakelen en om een evenement met u te organiseren waar uw gasten nog lang over na zullen praten.

Bij de Hotels van Oranje is werkelijk alles mogelijk. Kies de zaalkleur die bij u en uw evenement past en laat de event managers op zoek gaan naar het geschikte interieur voor uw bruisende feest.

Klik hier voor Evenementenlocatie Hotels van  Oranje

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG