HET SCHEEPVAARTMUSEUM

EVENEMENTENLOCATIE

Het Scheepvaartmuseum is een toplocatie voor zakelijke bijeenkomsten, besloten feesten en bruiloften. Het monumentale gebouw uit 1656 is volledig gerenoveerd en beschikt over een aantal multifunctionele ruimtes voor de meest uiteenlopende evenementen

Vergaderen

Uw bijeenkomst of zakelijke meeting krijgt een bijzondere dimensie in onze ruimtelijke Kamers met prachtig hoge plafonds en uitzicht op het water. State-of-the-art faciliteiten met technische ondersteuning en full service catering beloven een professionele en succesvolle bijeenkomst.

Trouwen

Het Scheepvaartmuseum is de perfecte locatie voor een prachtige trouwdag. Alles van de ceremonie tot het spetterende feest kunnen zij verzorgen. U ontvangt uw gasten op en rond het water en in een prachtige historische locatie. Verschillende sfeervolle ruimtes en zelfs het VOC-schip Amsterdam staan tot uw beschikking. Graag bespreken zij met u elk detail over de mogelijkheden en opzet voor uw bijzondere dag.

Het (gehele) Scheepvaartmuseum en het VOC-schip zijn een officiële trouwlocatie in Amsterdam, stadsdeel Centrum.

Parkeren

Het Scheepvaartmuseum heeft een zeer gunstige parkeerregeling bij parkeergarage Markenhoven op slechts 10 minuten loopafstand van het museum, waar u en uw gasten van kunnen profiteren. Ook speciale wensen zoals het regelen van vervoer van Markenhoven naar Het Scheepvaartmuseum kunnen worden besproken.

Contact

Wilt u meer weten? Bel de afdeling Events op telefoonnummer (020) 52 32 246
Klik hier voor Evenementenlocatie Het Nederlands Scheepvaartmuseum

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG