Beste feestgangers,

Het is weer die tijd van het jaar! We kondigen vol enthousiasme de jaarlijkse kerstviering van Sonny’s Inc. aan, die traditiegetrouw plaatsvindt in het betoverende decor van The Harbourclub Amsterdam Oost.
Bereid je voor op een kerstfeest dat de verfijning van het American Songbook combineert met de onmiskenbare charme van The Harbourclub.

We nemen je mee op een muzikale reis door de tijd met de meest geliefde kerstklassiekers. Laat je betoveren door de tijdloze melodieën die ons hart sneller laten kloppen.
Maar laten we eerlijk zijn, aan het einde van de avond kunnen we gewoon niet stil blijven staan! De dansvloer wordt onze speeltuin, waar we samen de sterren van de hemel dansen en onvergetelijke herinneringen creëren.

Dus trek je meest stijlvolle kerstoutfit aan, verzamel je beste vrienden en familie, en kom naar The Harbourclub Amsterdam Oost voor een kerstviering in 2023 die je nog lang zult koesteren.

Reserveer snel je plek, want deze avond belooft snel uitverkocht te zijn. Sonny’s Inc. staat klaar om samen met jou een buitengewone kerst te vieren.

Laten we samen een avond van elegantie, muziek en vreugde creëren die we nog jaren zullen herinneren. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij Sonny’s Inc. in The Harbourclub Amsterdam Oost voor een kerstfeest vol stijl en gratie!

Informatie:

24 december, 2023
18.00

The Harbour club Amsterdam Oost
Cruquiusweg 67
1019 AT Amsterdam

Prijs: € 35,-

KOOP TICKETS

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG