DNA GALA met Sonny’s Inc. Bigband

Sonny’s Inc.  Bigband heeft de eer om op te treden tijdens het DNA GALA 2023 dat plaatsvindt op 25 november in de Rai te Amsterdam.

Het evenement is bedoeld om aandacht te vragen voor het belangrijke onderzoek naar vroegdiagnostiek van het Antoni van Leeuwenhoek.

Met vroegdiagnostiek kan kanker in een vroeger stadium opgespoord worden en zo een betere behandeling en minder ingrijpende trajecten voor patiënten realiseren.

Het DNA GALA 2023 draagt bij aan de ontwikkeling van algoritmes om grote hoeveelheden informatie te analyseren en computers te trainen om tumoren te herkennen.

Ook wordt er veel biomateriaal verzameld om te onderzoeken hoe er positieve testresultaten sneller  vertaald kunnen worden naar de behandeling van patiënten. Er wordt hard gewerkt aan nieuwe technologieën zoals slimme bioptie naalden en camera’s om sneller resultaten te kunnen geven.

Sonny’s Inc. Bigband is bijzonder vereerd om een bijdrage te kunnen leveren aan dit belangrijke gala.
We hopen dat de gasten samen met ons zullen genieten van de geweldige muziek die we zullen spelen tijdens het DNA GALA 2023. Wij zijn er klaar voor!

Informatie:

25 november, 2023
18.30 tot 23.00

Rai

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG