Dutch Golf Awards

Dutch Golf Awards met Sonny’s Inc.

Op vrijdag 11 december 2009 speelde Sonny’s Inc. op de Golf Awards gesponsored door de NGF en NVG

De Golf Awards is een nieuw initiatief van de PGA Holland, de Nederlandse Vereniging van Golfaccommodaties (NVG) en de Nederlandse Golf Federatie (NGF), waarbij alle partijen die nauw betrokken zijn bij golf in Nederland het jaar gezamenlijk afsluiten. De prijzen die worden uitgereikt, zijn: de beste golfer en golfster van het jaar, het grootste talent, het beste team, de beste coach, de beste baan en de beste golfjournalist van het jaar. Honderden mensen waren naar de Cruise Terminal in Rotterdam gekomen om samen feestelijk het golfjaar uit te luiden.

Spelers, coaches, media, bestuursleden en tal van anderen, keken samen terug op het vrijwel voorbije golfjaar. De feestavond werd voorafgegaan door de bekendmaking van de winnaars van de NGF Golfawards in tal van categorieën. Het bal werd geopend door de NGF Persprijs, een prooi voor Hans Ruggenberg van de Telegraaf met een stuk over Colin Montgomerie.

De avond werd omlijst met een optreden van Sonny’s Inc., een DJ. Het was een geslaagd evenement!

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG