Bedrijfsevenement van Fondel Development met Sonny’s Inc.

Las Palmas fantastische feestlocatie

Op zaterdag 12 december 2009 speelde Sonny’s Inc. op het bedrijfsevenement van Fondel Development.

De missie van Fondel Development is het ontwikkelen van winstgevende productieprocessen voor de recycling van metalen. Mogelijkheden en concepten worden met behulp van creatieve oplossingen en innovatieve technologieën tot een winstgevende productie uitgewerkt.

Het event van Fondel had een internationaal karakter, er was ook een behoorlijke delegatie uit Cuba. Het feest werd gehouden in de sfeervolle locatie Las Palmas te Rotterdam.

Las Palmas ademt de sfeer uit van een combinatie van een visafslag, en de karakteristieke visrestaurants aan een vissershaven en visbrasseries in Marseille. Het restaurant wordt geleid door de populaire chefkok Herman den Blijker.

Herman den BlijkerDe feestavond was ronduit geweldig, de gasten genoten van onze muziek, de merengues van Sonny’s Inc. vielen in de smaak bij de Cubaanse gasten en de akoestiek in de feestruimte van Las Palmas was extreem goed. Mike onze technicus was dan ook in staat om een prachtig geluid te produceren.

Herman den Blijker kwam nog even langs en complimenteerde ons met de goede muziek en het swingfeest dat we hadden gecreeërd. Wat ons betreft staat de feestruimte van Las Palmas op de eerste plaats als het om muziekevenementen in Rotterdam gaat.

 

 

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG