Classic Crooners

Classic Crooners

Waar hoor je het nog? Dat warme stemgeluid, de niet te missen melodieen en het fantastische arrangement. Het genre dat groot werd gemaakt door Dean Martin, Sammy Davis jr. en natuurlijk Frank ‘Ol’ Blue Eyes’ Sinatra. Dan hebben we het natuurlijk over Crooning. Het is nooit weggeweest, maar het échte hoogtepunt lag in de jaren 50 en 60. The Rat Pack van Sinatra veroverde de wereld met hun unieke combinatie van show, muziek en personality. It were some very good years…. In die beste traditie brengen The Classic Crooners de onmiskenbare sfeer van weleer weer helemaal tot leven.

Franklin Brown, Sonny Hoogwerf en Peter Douglas hebben hun muzikale krachten gebundeld tot een wervelende voorstelling, die de toeschouwer geen seconde met rust laat. Dat kan ook niet anders met drie mannen die hun sporen in de showbizz al ruim 20 jaar hebben verdiend. Na vele muzikale experimenten, omzwervingen en voorkeuren, komen deze drie kanjers eindelijk samen in één muzikaal hoogtepunt.

A very good year

A very good year is het in ieder geval voor Franklin Brown, de soulzanger van Amerikaanse allure, die even makkelijk zingt als dat hij het publiek entertaint. De laatste jaren stond hij met veel succes in het theater met eigentijdse muzikale programma’s. Daar kwam de liefde voor Sinatra als vanzelfsprekend bovendrijven …

A very good year is het ook voor Sonny Hoogwerf. Als frontman van Sonny’s Inc. vierde hij grote successen. Inmiddels is hij een veelgevraagd zanger voor talloze doeleinden en gaat hij graag de uitdaging van uiteenlopende muzikale projecten aan. The Classic Crooners zijn hem dan ook op het lijf geschreven.

A very good year is het eigenlijk altijd al geweest voor Peter Douglas, dé Crooner van Nederland en dé man die al jaren het muzikale erfgoed van Sinatra in ere houdt. Met een niet aflatende drang om mensen te entertainen is hij al jaren een uiterst gewaardeerde zanger bij een groot publiek.
The Classic Crooners dus, die van dit jaar zonder twijfel een very good year gaan maken. Met deze line-up zijn alle benodigde ingrediënten die het genre zo bijzonder maken aanwezig; muziek om naar te luisteren, maar zeker ook om naar te kijken. Croonen is terug van nooit weggeweest en krijgt een nieuwe dimensie dankzij The Rat Pack van Nederland. Dat het een goed jaar gaat worden staat dus wel vast !

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG