Antje Monteiro

Antje Monteiro biografie

Antje Monteiro zult u ongetwijfeld kennen als presentatrice van het tv programma ‘Het gevoel van…’. Samen met nationale en internationale artiesten neemt ze in dit programma een bepaald jaar onder de loep. ‘Het gevoel van..’ is lange tijd zeer succesvol. De combinatie van presenteren en zingen ligt de veelzijdige Antje Monteiro goed.

Antje Monteiro op het podium

In 2006 staat Antje Monteiro met verschillende shows in het theater. Bijvoorbeeld als juf Jenny in de musical voor kinderen ‘Sesemstraat Live’. In mei staat ze met ‘Musicals in Ahoy’ meerdere avonden in de Rotterdamse stad. Later dat jaar stapt ze in een nieuw avontuur. De operette ‘La Vie Parisienne’ komt op haar pad. Hierin schittert ze naast Ernst Daniel Smit en Maaike Widdershoven. In 2007 komt de musical ‘Cats’ weer naar Nederland. Antje deelt de hoofdrol met Anita Meijer , Pia Douwes, Vera Mann en Lone van Roosendaal. In 2011 is het opnieuw een musical waarin Antje Monteiro haar talent etaleert. Ze staat in het Beatrix theater met de musical ‘We will rock you’.

Antje Monteiro en ‘100% Antje’

Met het album ‘100% Antje’ gaat een lang gekoesterde wens in vervulling. Eindelijk een eigen Nederlandstalig album. Met drie singles staat ze in de top 20 van de hitlijsten

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG