Bijzondere avond met stichting ZOALSJAN

Moving Pop Up Diner met 190 dinergasten een geweldig succes

Op donderdag 20 november speelde Sonny’s Inc. unplugged in Soest voor Jan Jager en zijn stichting Zoalsjan. Jan Jager heeft ALS. De ziekte manifesteert zich in alle hevigheid en heeft uiteraard grote gevolgen voor Jan en zijn familie. De diagnose heeft er toe geleid dat in zijn directe omgeving en vooral bij Rotaryclub Soest-Baarn de bereidheid groot is om Jan en mensen ZO ALS JAN te helpen.

De stichting ZOALSJAN heeft tot doel fondsen te werven om andere ALS-patiënten te helpen met hulpmiddelen die het mogelijk maken om zolang mogelijk comfortabel in huiselijke kring te verblijven. Jan kan zich dit veroorloven, maar de huidige voorzieningen zijn daartoe voor anderen niet (altijd) goed en direct beschikbaar.

Het was een bijzondere avond in Soest;het door Jan Jager zelf bedachte Moving Pop Up Diner was met 190 dinergasten een geweldig succes! Olv Rotaryclub Soest-Baarn en mmv DLC Cafe, Eetvilla Vd Brink, Soester Duinen en Eetcafe Centraal werd iedereen met een touringcar (4 stuks)van Besseling Amersfoort per gerecht naar een andere locatie in Soest gereden! Vitens Waterleidingbedrijf, Middelman Wonen, De Kleine Melm en DLC waren de gezellige locaties waar gegeten werd; start&finish bij de Soester Duinen met tot slot de overhandiging van de opbrengst (10.000 euro) aan de voorzitter van de Stichting ZOALSJAN!!!

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG