Afscheidsfeest Cardiothoracaal chirurg Sie, T.H.

Feest met Sonny’s Inc. in Hotel Zwolle

Op vrijdag 20 november 2015  speelde Sonny’s Inc. op het afscheidsfeest van Cardiothoracaal chirurg Sie, T.H. in Zwolle.
isala logoEerder op de dag werd cardiothoracaal chirurg Hauw Sie benoemt tot Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw. Het avondfeest werd georganiseerd door Isala Hartcentrum. Dr. Sie heeft jarenlang baanbrekend werk verricht op het gebied van de chirurgische behandeling van hartritmestoornissen, in het bijzonder atriumfibrilleren.

Het feest vond plaats in Hotel Zwolle, te midden van vele collega’s, vrienden en kennissen werd de aimabele chirurg in het zonnetje gezet. De avond was swingend en zeer vrolijk, de dansvloer was gedurende de hele avond gevuld. Een geweldige party was het, we namen afscheid in een kring met ”My way” van Frank Sinatra en de chirurg was zichtbaar geëmotioneerd.
Wij hebben Dr. Sie mogen leren kennen als een sympathiek mens en wensen  hem nog vele dik verdiende pensioenjaren toe.

https://www.youtube.com/watch?v=cbaLQ-NmyaQ

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG