SONNY'S INC REIS DOOR DE TIJD.

DE ENTERTAINMENT BAND VAN NEDERLAND

Uitgangspunten Een avondvullend showprogramma rondom de grote formatie Sonny's Inc. waarmee u muzikaal op reis gaat in de tijd. Gedurende 5 uur wordt u geëntertaind en komt u de verschillende muziekstijlen en hoogtepunten van de oorlogsjaren tot het heden tegen.

VOOR IEDER WAT WILS

Het grote voordeel hiervan is dat er ten alle tijden voor ieder wat wils is!
Als klap op de vuurpijl wordt de hele avond visueel ondersteund door Sonny’s VJ die telkens weer het juiste beeld bij elk gespeeld tijdsperk tovert. Kortom niet alleen prettig voor het gehoor maar ook een lust voor het oog!

SET 1: DE VEERTIGER EN VIJFTIGER JAREN

De tijd van de oorlog, van de bevrijding en alle emoties die daar mee gepaard gaan. Starsisters, Ballroomdancing kortom de tijd van strakke pakken en stijl.

De Small Big band Sonny’s Inc.  gekleed in stijlvolle smokings speelt vanaf een prachtig podium songs die vooral doen denken aan de tijd van weleer. Een optreden van de Star Sisters, uiteraard in kaky militaire outfits is een van de hoogtepunten van deze set. U gaat in één klap terug in de tijd.

Er volgen klassieke croonersongs, romantische songs zoals bijvoorbeeld: I’ve got you under my skin, Come fly with me, New York, New York maar ook de ballroom songs zoals Sway en Cuando Cuando zullen niet aan het rijtje ontbreken. Sonny’s  VJ zorgt natuurlijk voor de juiste art deco sferen en Rat Pack beelden zoals Sinatra, Sammy Davis Jr. de prachtige auto’s uit die tijd en ook de romantische clubs . Dit blok zou u kunnen versterken met een aantal winnaars uit het TV programma Dancing with the stars. Wedden dat de dansvloer vol staat ?

SET 2: DE ZESTIGER EN ZEVENTIGER JAREN

De tijd van de sexuele revolutie, de flower power, de vrijheid en de emancipatie. In dit showblok wordt een muzikale impressie gegeven van de muziek uit deze periode. Songs van The Beatles en The Rolling Stones, welke vooral in de jaren zestig super populair waren maar ook Abba en de Saturday Night Fever en Grease. Kortom een hele uitgebreide en swingende periode. Songs als Let it be, He Jude, Yesterday, Angie, Brown Sugar, Satisfaction, Waterloo, MoneyMoney, Mamamia, Dancing Queen om uiteindelijk over te gaan in de stijl van Saturdaynight Fever: Staying alive, More than a woman, Disco Inferno maar ook Greased Lightning, Sandy & Summernights.

De beelden van de VJ spreken hier uiteraard voor zich! In deze periode is heel veel gebeurd want hierin was ook de Love Boat soap wekelijks te zien op TV. Wij hebben hier een fantastische medley van gemaakt die begint met de tune van de Love Boat en uw gasten als het ware meeneemt naar het Caribische gebied en Zuid Amerika. Denk aan songs als Copacabana van Barry Manilow, aan Rio de Janeiro maar ook de Miami sound machine en Gloria Estefan.

U zult zien hoe dit mooie muziekblok op beeld vertrekt met de Love boat en verschillende zuidelijke locaties aandoet. In deze set ligt de focus op Abba of Grease en de Love Boat waar wij inzetten op de caribische latino muziek. Dit blok zou u kunnen versterken met een originele discovloer, professionele dansers of een Batacuda dansgroep (met veel pracht en veren) bij het Caribische gedeelte.

SET 3: DE TACHTIGER EN NEGENTIGER JAREN

De tijd van de discomuziek, swingen dus! We noemen Michael Jackson, Kool & The Gang, The Blues Brothers, Tina Turner maar ook de tijd van de Reggae, en Nederpop. Dit is een periode die nauwelijks uitleg behoeft, swingen swingen en nog eens swingen! We denken aan nummers als Blame it on the Boogie, Billy Jean, Celebration, Ladies Night, Too hot, I am a soul man, Everybody needs somebody, Stirr it up, Smoorverliefd, Un dos tres en nog vele anderen. In dit blok kan een optreden centraal staan van Tina Turner uitgevoerd door één van onze Angels.

SET 4: VAN HET JAAR 2000 TOT HEDEN

We zijn beland in de meest recente periode. De periode van onze eigen Marco Borsato maar ook van Robbie Williams, Ricky Martin en verschillende DJ’s van wereldformaat die hoge ogen scoren in deze tijd. Nummers als Binnen, Je hoeft niet naar huis vanacht, De meeste dromen zijn bedrog maar ook van Angels, Feel, Something beautifull en natuurlijk als klapper Let me entertain you. Tot slot wordt dit blok afgesloten met een vette 6th,7th, 8th, of 9th gear set ( versnellingen) die wij recentelijk geproduceerd hebben.  Sonny’s Inc. met een hippe club sound met songs en medleys van grote DJ’s als bijvoorbeeld Swedish House Mafia, Afrojack, Armin van Buuren.

Computers, draaitafels, synthesizers en nuttige software worden gecombineerd met de traditionele instrumenten en daardoor ontstaat er een spetterende 6e versnelling met louter hippe dance muziek met funky saxofoon en spetterende trompet solo’s; Kortom iedereen gaat uit zijn dak. Met deze hippe dance grooves en de moderne sounds zetten wij een stap in de toekomst! Ter visuele ondersteuning zal Sonny’s VJ deze set ondersteunen met prachtige “feel good” beelden die op de projectieschermen geprojecteerd worden. De combinatie van Sonny’s Inc. small Big Band, Sonny’s Inc. showband  én Sonny’s VJ zorgen voor een uiterst swingend en visueel aantrekkelijk plaatje waar menigeen nog lang over na zal praten!

 

 

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG