SONNY'S INC.

MEDEWERKERS IN DE HOOFDROL

Wat is er nu niet leuker dan op het podium te staan met een steengoede liveband en zelf een fantastische show te mogen geven ten overstaan van dol enthousiaste collega's? Ook dit hoort tot de nagenoeg onbegrensde mogelijkheden van Sonny's Inc.

Zelf een fantastische show geven

Wat is er nu niet leuker dan op het podium te staan met een steengoede liveband en zelf een fantastische show te mogen geven ten overstaan van dol enthousiaste collega’s? Ook dit hoort tot de nagenoeg onbegrensde mogelijkheden van Sonny’s Inc.

Hoe ziet zo’n programma eruit?

Voordat dat wij bij u op kantoor langskomen is er vantevoren in het bedrijf gecommuniceerd dat er audities gehouden zullen worden voor een bepaalde feestavond van uw bedrijf. Tezamen met u zullen wij luisteren welke collega’s er enigszins kunnen zingen en dus een auditie organiseren.

Let wel het gaat niet om top zangtalent maar de insteek is om samen onzettend veel plezier te maken en uw personeelsleden te laten stralen op een fantastisch podium. De door ons gekozen personeels idols zullen in 3 sessies klaargestoomd worden voor het optreden, daartoe zullen wij een speciale ruimte op een nader te bepalen lokatie engageren om met de personeelsleden te gaan repeteren. Een aantal songs zullen uitgekozen worden om op de avond een half uur lang het dak eraf te spelen.

Saamhorigheid en teamgeest

Wij zullen met onze pianist, choreograaf en bandleider/zanger de personeelsleden coachen en motiveren. Impressies van de repetities kunnen gefilmd worden en op de avond door onze VJ vertoond worden. De leukste combinaties zullen gevormd worden onder uw medewerkers, denk bijvoorbeeld aan de “Blues Brothers”, het disco tijdperk waarbij wij 3 dames van de marketingafdeling “Relight my Fire” laten zingen. Wellicht dat één van uw verkopers een fantastische immitatie van “Elvis Presley” kan neerzetten. Het kan zo maar zijn dat er één lied van André Hazes door een samengesteld koor gezongen kan worden of “Let me entertain you ” van “Robbie Williams” wat het ook altijd goed doet.

Het is de bedoeling dat iedereen zich fantastisch voelt op de avond om met elkaar een onvergetelijk event neer te zetten dat de saamhorigheid en teamgeest van uw bedrijf ten goede komt.

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG