25-jarig huwelijksjubileum Beachclub Sunsea

Zon, Zee en Swingende Tunes bij Beachclub Sunsea, Wijk aan Zee, met Sonny’s Inc.!

Op zondag 3 september 2023, bruiste Beachclub Sunsea in Wijk aan Zee van leven, want we vierden het 25-jarig huwelijksjubileum van een stralend paar. En raad eens wie de soundtrack voor deze speciale dag verzorgde? Juist, Sonny’s Inc. was van de partij en bracht de sfeer naar een hoger niveau!

Het weer kon niet beter zijn met een stralende zon en een helderblauwe lucht. De feestelijkheden begonnen al in de middag en hielden niet op. Maar het absolute hoogtepunt van de dag was de adembenemende zonsondergang.

Precies op het moment dat de zon zich achter de horizon begaf, verzamelden alle feestgangers zich rond het gelukkige paar, genietend van het adembenemende uitzicht over het strand. De muzikale klanken van Sonny’s Inc. zorgden voor een extra dosis magie en emotie.

Het was een moment vol pure vreugde, met de muziek van Sonny’s Inc. en de betoverende zonsondergang die samen een onvergetelijke herinnering creëerden. De liefde en blijdschap vulden de lucht, en we zijn vereerd dat we daar deel van mochten uitmaken.

Een speciaal woord van dank aan Beachclub Sunsea in Wijk aan Zee, die de perfecte setting bood voor deze bijzondere viering. Het was een dag vol plezier, liefde en geweldige muziek die nog lang zal nagalmen in onze harten.

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG