High-end Huwelijksfeest

**Sonny’s Inc. En DJ La Fuente Stelen de Show op Exclusief Huwelijksfeest in Brabant**

*Veghel, 4 september 2023* – Op zaterdag 2 september 2023, was het een avond om nooit te vergeten in Veghel, Brabant, toen Sonny’s Inc. het podium betrad op een van de meest exclusieve huwelijksfeesten van het jaar. Het evenement, zorgvuldig georganiseerd door Wop.nl, vond plaats in een betoverende tuin op het thuisadres van het vooraanstaande bruidspaar.

De locatie was ronduit adembenemend, met een schitterende oranjerie die was omgetoverd tot een sprookjesachtige setting met weelderige bloemendecoraties en betoverende verlichting. Het podium in het midden van de oranjerie werd het epicentrum van de avond, waar Sonny’s Inc. het publiek vermaakte.

De avond begon met de vloeiende klanken en opzwepende beats van DJ May, die werd bijgestaan door een getalenteerde saxofonist. Gasten werden verwend met heerlijke hapjes, en de beroemde Oesterkoning was ook van de partij.

De hoogtepunten van de avond waren de optredens van Sonny’s Inc. We openden met “Brand New Day,” wat meteen de toon zette voor een avond vol vreugde en dans. De aanwezigen konden niet anders dan meedoen aan het feest, en de sfeer werd met elk nummer uitbundiger. De kers op de taart was de Nederlandse medley, waarbij het bruidspaar in het middelpunt van de belangstelling stond, omringd door hun enthousiaste gasten.

Sonny’s Inc. speelde twee betoverende sets voordat DJ La Fuente het roer overnam met zijn opzwepende harde beats, wat het feest naar een hoger niveau tilde. De avond werd spectaculair afgesloten met een indrukwekkend vuurwerk. DJ La Fuente werd naar een tweede podium in de open lucht geleid, waar de dansvloer al snel tot leven kwam met opzwepende muziek en lichteffecten. Het was een onvergetelijk spektakel dat nog lang in de herinnering zal blijven.

Het succes van de avond kon niet mogelijk zijn geweest zonder de buitengewone inzet en expertise van Wop Events, die dit high-end evenement tot in de puntjes had verzorgd.

Sonny’s Inc. bewijst opnieuw waarom ze tot de top van de entertainmentwereld behoren, en het optreden zal de gasten nog lang bijblijven. Het was een avond vol muzikale magie en onvergetelijke momenten.

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG