Xebia party met Sonny’s Inc.

Swingende avond in de Veerkracht

Op zaterdag 11 april 2015 speelde Sonny’s Inc. op het event van het internationale IT bedrijf Xebia

Xebia is marktleider op het gebied van Agile, Java development en Architectuur. Xebia helpt haar klanten met het invoeren van de Agile methode door middel van change management, coaching en trainingen. De internationale organisatie biedt consultancy en voert complete projecten uit, vanuit vestigingen in Nederland, Frankrijk, Zweden en India.

De genodigden (ruim 300 gasten) werden gefêteerd op een spectaculair feest in de “Veerkracht” te Klarenbeek.
De Veerkracht is een locatie die adembenemend is en landelijk ligt. Wij mochten in het verleden al kennis maken met de locatie en wij zijn zeer te spreken over het zeer vriendelijke personeel en de mogelijkheden.

Het was een swingende avond in de “Veerkracht” er werd uitbundig gedanst. Het internationale gezelschap genoot vooral van onze latin muziek. De merengues van Juan Luis Guerra, lekkere latin songs van Gloria Estefan en de uptempo songs van Ricky Martin volgden elkaar in rap tempo op. Vanaf het hoge podium was het voor iedereen zichtbaar genieten van Sonny’s Inc.. Na ons optreden was er een mooi changement. Ons volledige podium stond op rolling risers en werd aan de kant geschoven voor niemand minder dan Hans Klok die een verbluffende show weggaf.

Na de show van Hans klok, werd het podium van Sonny’s inc. weer tevoorschijn getoverd en werd er geopend met een danceblok, iedereen stond op de dansvloer, wat een feest was het.
Drie kwartier knalden wij door, daarna werden de gasten uitgenodigd voor de afterparty met de wereldberoemde DJ Quentino. Het word steeds leuker in evenementenland!

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG