West Indisch Huis bedrijfsfeest met Sonny’s Inc.

Afterparty groot succes

Op zaterdag 13 december 2014 speelde Sonny’s Inc. in het West-Indisch Huis te Amsterdam.
In het verleden heeft Sonny’s Inc. veel in deze mooie locatie gespeeld.
Wij speelden voor een grote investeringsmaatschappij die al haar klanten had uitgenodigd om te genieten van een heerlijk diner en als afsluiter een afterparty met Sonny’s Inc.
Toen de gasten de zaal binnen gingen barstte Sonny’s Inc. los en is de dansvloer de hele avond gevuld geweest, “een top avond was het” zei onze opdrachtgever.

Het West-Indisch Huis – Historische locatie

Dit statige pand uit 1617 is gelegen in het hartje van Amsterdam aan de Haarlemmerstraat, de leukste straat van Nederland.
Het West-Indisch Huis dankt zijn naam aan de tijd dat de West-Indische Compagnie er haar hoofdkwartier had tussen 1623 en 1647. In één van de vier zalen namen de Heren Negentien het besluit de stad Nieuw Amsterdam te bouwen, dat zou uitgroeien tot het huidige New York. Het standbeeld van de gouverneur-generaal van deze post, Peter Stuyvesant, siert vandaag de dag nog de binnenplaats van het gebouw.

Het Huis vormt met haar besloten binnenplaats en grote stijlvolle zalen een prestigieuze omgeving voor de meest uiteenlopende evenementen.

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG